ΜΕΝΟΥ
Your Cart

Τρένα - Σιδηρόδρομοι

Κατασκευαστής: Fisher Price Κωδικός Κατασκευαστή: GHK84
Fisher-Price Thomas And Friends Walking Bridge Motorized Train Set Κινητή Γέφυρα GHK84. Τι έχει τέσσερα πόδια, φορά τεράστια παπούτσια και μεταφέρει χρήσιμα τρενάκια στην πλάτη του; Η Κινητή Γέφυρα του Σόντορ φυσικά! Με την Κινητή Γέφυρα Τόμας το Τρενάκι της Fisher-Price® τα παιδιά μπορούν να βοηθήσ..
39,75€ Χωρίς ΦΠΑ:32,06€
Κατασκευαστής: Fisher Price Κωδικός Κατασκευαστή: FXX65
Fisher Price Thomas Παλάτι με Μαϊμουδάκια (FXX65). Τα μηχανοκίνητα τρένα TrackMaster™ πυροδοτούν τη φαντασία των παιδιών με αγαπημένους χαρακτήρες της τηλεοπτικής σειράς Τόμας το Τρενάκι. Σε ένα επεισόδιο, ο Τόμας επισκέπτεται το Παλάτι με τα Μαϊμουδάκια στην Ινδία, όπου κάποια μαϊμουδάκια χωρίζο..
24,99€ Χωρίς ΦΠΑ:20,15€
Κατασκευαστής: Fisher Price Κωδικός Κατασκευαστή: GHK73
Fisher Price Thomas- Ανατίναξη Στο Τούνελ Με τον Diesel (GHK73). Τα παιδάκια θα διασκεδάσουν με αυτό το σετ Τόμας το Τρενάκι της Fisher-Price, βοηθώντας τον Ντίζελ να περάσει μέσα από το μπλοκαρισμένο τούνελ. Με διαμόρφωση ΤrackMaster™ που επεκτείνεται στα 137 εκ., υπερυψωμένη διαδρομή και το..
14,99€ Χωρίς ΦΠΑ:12,09€
Κατασκευαστής: Giochi Preziosi Κωδικός Κατασκευαστή: GPH20258
Peppa Pig Τρενάκι Με Φιγούρα (20258)Το τρενάκι δεν διαθέτει ήχο.Ο Παππούς Γουρουνάκης πάει βόλτα την Πέππα και τον Τζορτζ με το τρένο!Το τρένο διαθέτει αληθινές ρόδες. Περιέχονται αποσπώμενες φιγούρες της Πέππα και του Τζορτζ. Η φιγούρα του Παππού δεν αποσπάται από το όχημα.Κατάλληλο από 3 ετών κ..
19,99€ Χωρίς ΦΠΑ:16,12€
Εμφάνιση 1 έως 4 από 4 (1 Σελ.)
Χρησιμοποιούμε cookies για να κάνουμε ακόμα καλύτερη την εμπειρία σου στο site μας. Συνεχίζοντας την πλοήγηση, συμφωνείς με τη χρήση των cookies. Μάθε περισσότερα