ΜΕΝΟΥ
Your Cart

Thomas & Friends

Κατασκευαστής: Fisher Price Κωδικός Κατασκευαστή: GHK84
Fisher-Price Thomas And Friends Walking Bridge Motorized Train Set Κινητή Γέφυρα GHK84. Τι έχει τέσσερα πόδια, φορά τεράστια παπούτσια και μεταφέρει χρήσιμα τρενάκια στην πλάτη του; Η Κινητή Γέφυρα του Σόντορ φυσικά! Με την Κινητή Γέφυρα Τόμας το Τρενάκι της Fisher-Price® τα παιδιά μπορούν να βοηθήσ..
39,75€ Χωρίς ΦΠΑ:32,06€
Κατασκευαστής: Fisher Price Κωδικός Κατασκευαστή: FXX65
Fisher Price Thomas Παλάτι με Μαϊμουδάκια (FXX65). Τα μηχανοκίνητα τρένα TrackMaster™ πυροδοτούν τη φαντασία των παιδιών με αγαπημένους χαρακτήρες της τηλεοπτικής σειράς Τόμας το Τρενάκι. Σε ένα επεισόδιο, ο Τόμας επισκέπτεται το Παλάτι με τα Μαϊμουδάκια στην Ινδία, όπου κάποια μαϊμουδάκια χωρίζο..
24,99€ Χωρίς ΦΠΑ:20,15€
Κατασκευαστής: Fisher Price Κωδικός Κατασκευαστή: GHK73
Fisher Price Thomas- Ανατίναξη Στο Τούνελ Με τον Diesel (GHK73). Τα παιδάκια θα διασκεδάσουν με αυτό το σετ Τόμας το Τρενάκι της Fisher-Price, βοηθώντας τον Ντίζελ να περάσει μέσα από το μπλοκαρισμένο τούνελ. Με διαμόρφωση ΤrackMaster™ που επεκτείνεται στα 137 εκ., υπερυψωμένη διαδρομή και το..
14,99€ Χωρίς ΦΠΑ:12,09€
Εμφάνιση 1 έως 3 από 3 (1 Σελ.)
Χρησιμοποιούμε cookies για να κάνουμε ακόμα καλύτερη την εμπειρία σου στο site μας. Συνεχίζοντας την πλοήγηση, συμφωνείς με τη χρήση των cookies. Μάθε περισσότερα