ΜΕΝΟΥ
Your Cart

Penny Scallan

Κατασκευαστής: Penny Scallan Κωδικός Κατασκευαστή: BPMCHB
Penny Scallan: Τσάντα πλάτης με θήκη για παγούρι μεσαίο 34 x 36 εκ "Chirpy Bird" (BPMCHB). Το μικρό σας θα ξεχωρίσει στο πλήθος με το πανέμορφο σακίδιο της Penny Scallan. Κατασκευασμένο από υψηλής ποιότητας υλικά, 100% βαμβάκι εξωτερικά, επένδυση πολυεστέρα εσωτερικά και ανθεκτικό στα γρατζουνίσ..
44,89€ Χωρίς ΦΠΑ:36,20€
Κατασκευαστής: Penny Scallan Κωδικός Κατασκευαστή: BPMLOL
Penny Scallan: Τσάντα πλάτης με θήκη για παγούρι μεσαίο 34x 26 εκ "Loopy Llama" (BPMLOL). Το μικρό σας θα ξεχωρίσει στο πλήθος με το πανέμορφο σακίδιο της Penny Scallan. Κατασκευασμένο από υψηλής ποιότητας υλικά, 100% βαμβάκι εξωτερικά, επένδυση πολυεστέρα εσωτερικά και ανθεκτικό στα γρατζουνίσμ..
44,89€ Χωρίς ΦΠΑ:36,20€
Penny Scallan: Ανοξείδωτο παγούρι 500ml "Loopy Llama"(DRBLOL)
Εξαντλήθηκε
Κατασκευαστής: Penny Scallan Κωδικός Κατασκευαστή: DRBLOL
Penny Scallan: Ανοξείδωτο παγούρι 500ml "Loopy Llama"(DRBLOL). Μεταλλικό ανοξείδωτο παγούρι. Κατάλληλο για νερό & κρύα ροφήματα. Με πρακτικό καπάκι, για εύκολο άνοιγμα-κλείσιμο. Μικρό, ελαφρύ & επαναχρησιμοποιούμενο. Δεν στάζει. Κατάλληλο για το σχολείο ή την εκδρομή Απόλυτα ασφαλές &a..
12,89€ Χωρίς ΦΠΑ:10,40€
Κατασκευαστής: Penny Scallan Κωδικός Κατασκευαστή: DRBWIT
Penny Scallan: Ανοξείδωτο παγούρι 500ml "Wild Thing" (DRBWIT). Μεταλλικό ανοξείδωτο παγούρι. Κατάλληλο για νερό & κρύα ροφήματα. Με πρακτικό καπάκι, για εύκολο άνοιγμα-κλείσιμο. Μικρό, ελαφρύ &  επαναχρησιμοποιούμενο. Δεν στάζει.Κατάλληλο για το σχολείο ή την εκδρομή Απόλυτα α..
12,89€ Χωρίς ΦΠΑ:10,40€
Κατασκευαστής: Penny Scallan Κωδικός Κατασκευαστή: BPMWIT
Penny Scallan: Τσάντα πλάτης με θήκη για παγούρι μεσαίο 34x 26 εκ "Wild Thing" (BPMWIT). Το μικρό σας θα ξεχωρίσει στο πλήθος με το πανέμορφο σακίδιο της Penny Scallan. Η προσωπική μας εμπειρία μιλάει για υλικό που δεν φθείρεται, για εσωτερική επένδυση ποιότητας και για φερμουάρ που γλυστράνε και δε..
44,89€ Χωρίς ΦΠΑ:36,20€
Κατασκευαστής: Penny Scallan Κωδικός Κατασκευαστή: LUBCHB
Penny Scallan: Θερμομονωτική Τσάντα φαγητού Μεσαία "Chirpy Bird" (LUBCHB).Το τέλειο τσαντάκι για το φαγητό στο σχολείο! Πολύ πρακτική τσάντα για τις εκδρομές με το σχολείο και την μαμά. Βάζει μέσα το φαγητό του και το κρατάει σε τέλεια θερμοκρασία. Ανοίγει εύκολα με κυκλικό φερμουάρ για να μπο..
24,89€ Χωρίς ΦΠΑ:20,07€
Κατασκευαστής: Penny Scallan Κωδικός Κατασκευαστή: LUBDNR
Penny Scallan: Θερμομονωτική Τσάντα φαγητού Μεσαία "Dino Rock" (LUBDNR).Το τέλειο τσαντάκι για το φαγητό στο σχολείο! Πολύ πρακτική τσάντα για τις εκδρομές με το σχολείο και την μαμά. Βάζει μέσα το φαγητό του και το κρατάει σε τέλεια θερμοκρασία. Ανοίγει εύκολα με κυκλικό φερμουάρ για να μπορεί..
24,89€ Χωρίς ΦΠΑ:20,07€
Penny Scallan: Ομπρέλα "Loopy Llama" (UMBLOL)
Εξαντλήθηκε
Κατασκευαστής: Penny Scallan Κωδικός Κατασκευαστή: UMBLOL
Penny Scallan: Ομπρέλα "Loopy Llama" (UMBLOL). Splish, splash, splosh. Μην αφήσεις σταγόνα βροχής να περάσει. Μαλακή λαβή από καουτσούκ Κλείσιμο με Velcro Ισχυρές πλευρές από fiberglass Μέγεθος: 80εκ διάμετρος (ανοιχτή)..
12,89€ Χωρίς ΦΠΑ:10,40€
Εμφάνιση 1 έως 8 από 8 (1 Σελ.)
Χρησιμοποιούμε cookies για να κάνουμε ακόμα καλύτερη την εμπειρία σου στο site μας. Συνεχίζοντας την πλοήγηση, συμφωνείς με τη χρήση των cookies. Μάθε περισσότερα