Είσοδος/Εγγραφή

Δωρεάν Μεταφορικά
για αγορές άνω των 60€ *έως 6kg

Δευ - Πα: 09:00 – 20:00
ΣΚ: 09:00 – 15:00

Τηλεφωνικές Παραγγελίες
+30 23211 22 555

Έκπτωση Μέλους 5%
στις επόμενες αγορές

Η Εταιρεία μας

Η ευτυχία των παιδιών όταν παίρνουν στα χέρια τους ένα παιχνίδι και η ικανοποίηση των μεγάλων από την αγορά ενός καλού παιχνιδιού υπήρξαν τα κίνητρά μας για τη δημιουργία ενός ηλεκτρονικού καταστήματος με παιδικά παιχνίδια.

H εταιρεία Toystories ιδρύθηκε τον Φεβρουάριο του 2020.  Αποστολή μας είναι η καθημερινή αναζήτηση ποιοτικών, εκπαιδευτικών και καινοτόμων παιχνιδιών για κάθε παιδί.

Στόχος της εταιρείας μας είναι η βέλτιστη εξυπηρέτηση των πελατών μας, τόσο σε ποικιλία παιχνιδιών όσο και σε σχέση ποιότητας-τιμής, με γνώμονα τη συνέπεια, την ειλικρίνεια και τον σεβασμό για το παιδί.

Όραμά μας είναι να καθιερωθούμε διαχρονικά στις συνειδήσεις των καταναλωτών ως το πιο σύγχρονο και ποιοτικό κατάστημα παιχνιδιών, το οποίο καλείται να καλύψει και τις πιο αυξημένες απαιτήσεις των πελατών του.Όλα μας τα παιχνίδια είναι προσανατολισμένα να βοηθήσουν τα παιδιά να εξερευνήσουν τα όρια της φαντασίας και της δημιουργικότητάς τους. Είμαστε αφοσιωμένοι στο να προσφέρουμε τα καλύτερα παιχνίδια που κυκλοφορούν σε όλο τον κόσμο, πάντα στην ύψιστη ποιότητα και στην καλύτερη τιμή.

Οι πωλήσεις μας δεν βασίζονται μόνο στις ηλεκτρονικές παραγγελίες, αλλά πολύ περισσότερο στην τηλεφωνική επικοινωνία με τους πελάτες μας. Έτσι, είμαστε ανά πάσα στιγμή στη διάθεση των πελατών μας για να τους συμβουλεύσουμε και να τους υποστηρίξουμε με τον καλύτερο τρόπο ώστε, να διαλέξουν το καλύτερο προϊόν για τις ανάγκες τους.

Στόχος μας είναι οι πελάτες μας να είναι πάντα ευχαριστημένοι από την εξυπηρέτησή μας και από τα προϊόντα που διαθέτουμε.

Επωνυμία: Toystories
ΑΦΜ: 101991338
ΔΟΥ: ΣΕΡΡΩΝ
Έδρα: Σιδηροκάστρου 17, Σέρρες
Αριθμό ΓΕΜΗ: 153806352000

Γιατί εμάς

Γρήγορη Εξυπηρέτηση

Ασφαλείς Συναλλαγές

Άμεση Επικοινωνία

Καλάθι αγορών
0
    0
    Το καλάθι σου
    Το καλάθι σου είναι άδειο Πίσω στο κατάστημα
    Scroll to Top

    Είσοδος - Εγγραφή